Győri Kornél

Tolna megyében születtem, de újjászületésem már Pécsett történt, ahol több mint öt évtizede élek, és a Pécsi Baptista Gyülekezet tagja vagyok 1978 óta. Elöljáróként és presbiterként szolgálok a gyülekezetben, elsősorban szervezési és zenei területen.

58 éves vagyok, apja négy fiúgyermeknek, akik már mind dolgozó, házas férfiak, a legidősebb lelkipásztor, kettő zenész és egy pedagógus. Egyikőjük – és házastársa – megtérését imádkozó szívvel még várjuk. Feleségem 34 éve hűséges, szerető társam, szolgálataimban segítőm és támogatóm, és négy unokánk boldog nagymamája.

25 évig zenészként dolgoztam a Pannon Filharmonikusoknál, 2016 óta a Bodrogi Oktatási Központ zeneiskola tagintézményének vezetője vagyok.

Gyülekezetemben vezető testvéreimmel együtt keressük az utakat, hogy egyre jobban betölthessük küldetésünket környezetünk, városunk felé.

A baptista értékek és identitás megőrzése mellett, befogadó, szerető, vonzó istentiszteletek, gyülekezeti alkalmak, programok kialakítása a célunk. Gyülekezetünk mérete, pozíciója arra is kötelez, hogy a Dél-Dunántúl kisebb gyülekezeteit támogassuk.