Mi az a Női imakör?

Tudjuk, hogy Urunk a magunkban elmondott imákat is hallja, sőt, ismeri kéréseinket, mielőtt kimondanánk azokat, de a hangosan kimondott szavaknak is nagy erejük van, hát még a hangosan kimondott imáknak!

Biztos vagyok benne, hogy Te is tapasztalod, hogy a világban, amelybe Isten belehelyezett, mennyire nagy a szükség, hogy milyen sok ember bolyong Urunk nélkül, céltalanul, önmagát és embertársait is bántva. Így bármennyire is hálásak vagyunk Atyánknak az imáink meghallgatásáért, nagyon sok feladatunk, nagyon sok imakérésünk van, és sokkal könnyebb, ha ezt nem egyedül tesszük, hanem engedelmeskedünk mennyei Pásztorunknak, és együtt vívjuk meg a harcokat.

Máté 18:19-20 „Bizony mondom nektek azt is, hogy ha közületek ketten egyetértenek a földön mindabban, amit kérnek, azt mind megadja nekik az én mennyei Atyám. Mert ahol ketten vagy hárman összegyűlnek az én nevemben, ott vagyok közöttük.”

Az imatémáink folyamatosan változnak, aktualizálódnak, kiegészülnek például a betegekkel, az idősekkel, a gyülekezet missziós munkájával, de állandó imaharcot vívunk a gyermekekért is.

Ha szívesen imádkoznál velünk, keress meg bátran.